Zahvati u usnoj duplji

Tegobe povezane sa stomatološkim zahvatima

Stomatološke intervencije u usnoj duplji su raznovrsne. Kod nekih zahvata, poput uklanjanja zubnih naslaga (plaka) ili podešavanja ortodontskog aparata, ne očekujemo krvarenje. Krvarenje, oticanje i nadražaj usne sluzokože mogući su kod vađenja zuba, postavljanja implanta, zubnih krunica i mostova, struganja i poliranja površine korena zuba i drugih intervencija u usnoj duplji. Kod povreda i rana pacijenti mogu da osete jake bolove i nelagodu.

Pomoć nakon intervencija u usnoj duplji

Nakon stomatoloških intervencija preporučujemo upotrebu proizvoda Gengigel first aid, koji ublažava bolove, zaustavlja krvarenje desni i uklanja edeme. Nanošenje njegove jedinstvene formulacije znatno doprinosi ukupnoj regeneraciji tkiva i ubrzava zarastanje rane, skraćujući tako vreme oporavka, čak i nakon složenih intervencija u usnoj duplji. Preporučujemo vam da se za optimalan način primene Gengigel proizvoda posavetujete sa svojim stomatologom.

Proizvodi Gengigel

Pretražite bogat izbor proizvoda i odaberite svoj Gengigel.

Neškodljiv ako se proguta

Neškodljiv
ako se proguta

Prikladan za vegane

Prikladan
za vegane

Bez šećera

Bez
šećera

Bez laktoze

Bez
laktoze

Bez glutena

Bez
glutena

Bez GMO

Bez
GMO

Mišljenja korisnika

Izdelki GengigelIzdelki Gengigel

Dostupno bez recepta u svim apotekama. Pre upotrebe pročitati uputstvo! O nameni i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

Broj rešenja o registraciji u RS: 515-02-03194-15-001 od 23. 2. 2016. Ovlašćeni predstavnik u RS: Medis Pharma d.o.o. Milutina Milankovića 11b, 11070 Beograd-Novi Beograd

Gengigel
close