Kako izbeći tegobe

Pravilna higijena usne duplje

Zdravim desnima ćemo najviše doprineti redovnom i pravilnom oralnom higijenom, što uključuje pranje zuba dvaput dnevno i čišćenje zubnim koncem jednom dnevno. Takođe se preporučuje čišćenje desni i jezika jer se na njima zadržava veliki uzrok mikroba i zadaha iz usta.

Kao važan deo svakodnevne oralne higijene preporučuje se Gengigel hidrogelni rastvor za ispiranje usta, a Gengigel gel i Gengigel sprej su efikasna pomoć kod prvih znakova upale desni.

Redovne posete stomatološkim stručnjacima

Redovne posete stomatologu takođe su obavezan deo održavanja zdravlja zuba i desni. On će vam pomoći savetima o efikasnoj oralnoj higijeni, proveriti zdravlje zuba i desni i obaviti eventualne stomatološke zahvate.

Preporučuje se poseta stomatologu jer će se pobrinuti za preventivnu negu usne duplje: pregledaće stanje zuba, usne sluzokože, stanje pljuvačnih žlezda, parodontalnog tkiva, nepca, jezika i dna usta. Izmeriće dubinu parodontalnih džepova, profesionalno očistiti zube (ukloniti zubni kamenac i ispolirati zube) i predstaviti vam pravilnu oralnu higijenu (način pranja četkicom i čišćenja koncem, upotrebu zubnih pasti i interdentalnih četkica).

Saveti stručnjaka

Proizvodi Gengigel

Pretražite bogat izbor proizvoda i odaberite svoj Gengigel.

Neškodljiv ako se proguta

Neškodljiv
ako se proguta

Prikladan za vegane

Prikladan
za vegane

Bez šećera

Bez
šećera

Bez laktoze

Bez
laktoze

Bez glutena

Bez
glutena

Bez GMO

Bez
GMO

Mišljenja korisnika

Izdelki GengigelIzdelki Gengigel

Dostupno bez recepta u svim apotekama. Pre upotrebe pročitati uputstvo! O nameni i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

Broj rešenja o registraciji u RS: 515-02-03194-15-001 od 23. 2. 2016. Ovlašćeni predstavnik u RS: Medis Pharma d.o.o. Milutina Milankovića 11b, 11070 Beograd-Novi Beograd

Gengigel
close